Angående SFO/skoleopstart på Espergærde Skole

Nyheder fra de 4 skolerKommentarer lukket til Angående SFO/skoleopstart på Espergærde Skole

Information angående skolestart.

Vi har fået et par henvendelser fra forældre, der var forhindret i at deltage i infomøderne angående opstart i SFO. Derfor har vi kort beskrevet programmet for opstartsdagen på Espergærde Skole SFO d. 30/4 2018.

08.30 – 09.30 Opstart på egen hånd.

I denne time vil nogen af SFOens aktiviteter være åbne, og personalet er klar til at tage imod jer. Tanken er at I selv går rundt og hilser på, og evt. prøver aktiviteterne, i jeres helt eget tempo, på jeres egne præmisser. Det er ikke meningen, at alle skal komme kl. 08.30, men at I selv vurderer hvor længe I skal være der med jeres barn før I kan tage af sted på arbejde.

Vi anbefaler, at I tager af sted kl 09.30.

OBS: På Grydemoseskolen er opstarten først kl. 09.00

09.30 – 10.00 Samling for børn.

Dette er første samling for børnene hvor de møder de andre børn der starter. Dette er et godt tidspunkt at sige farvel til jeres børn og tage af sted med god samvittighed. Forældre er velkomne til at blive, hvis I vurderer, at det er bedst for barnets opstart.

10.00 – 11.00 Aktivitet 1. (Rundtur på området og små lege i grupper/hold)

Her vil der være rundtur på Skolen/SFOens område, hvor de vil lære om de usynlige grænser (hvor må man være), og ind -og udkrydsning.

11.00 – 12.00 Frokost og frikvarter.

12.00 – 14.00 Aktivitet 2. (Små lege i grupper/hold)

Dagens aktivitet vil bestå af lege/aktiviteter i grupper/hold. Formålet med denne aktivitet er at børnene lærer hinanden at kende og bliver trygge i de nye omgivelser.

14.00 – 17.00 Almindelig SFO.

SFOens almindlige aktiviteter starter for alle børn.

Infomøde for nye 0 klasser 2018 – PDF version