Nødpasning

Nyheder fra de 4 skolerKommentarer lukket til Nødpasning

Kære forældre på Espergærdeskolen, Grydemoseskolen og Mørdrupskolen

I går aftes har statsministeren meddelt at dagtilbud, skoler og SFO/Klub lukkes ned fra mandag d. 16. marts og to uger frem. Samtidig opfordres alle forældre, der har mulighed for det til at holde børn hjemme allerede nu.

Espergærde Skole vil på baggrund af dette fra på mandag etablere af nødpasning for de 0 – 9 årige, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme ikke har andre muligheder, det vil sige elever i nulte til 3.klasse. Indskolingen.

Vi beder om at i I skriver til os på nedenstående mail, hvis I har behov for nødpasning, meget gerne med angivelse af tidsrum & dage:

Grydemoseskolen – Jeanette Brostrøm Pærremand jbr38@helsingor.dk

Mørdrupskolen – Mona Ejstrup Packert mop38@helsingor.dk

Espergærdeskolen – Silas Drejer sdp08@helsingor.dk

Vi vil meget gerne have besked senest fredag d.13.marts kl. 9.00

Vi oplever pt stort pres på Aula, og opfordrer derfor generelt til at I henvender jer på mail eller telefon.

I finder kontaktoplysninger her: www.espergaerdeskole.dk

Andreas Elkjær