Nyhedsbrev 10. oktober 2019

Nyheder fra de 4 skolerKommentarer lukket til Nyhedsbrev 10. oktober 2019

Kre forældre

Efter efterårsferien overgår vi som bekendt til ny platform for kommunikation mellem skole og hjem: AULA.

Det har vi arbejdet med og forberedt os på et stykke tid, og vi er så godt forberedte, som vi nu kan være.

I foråret bad vi jer alle om at logge på Forældreintra på en ny måde, via Uni-login, som en god forberedelse til Aula.

Alle forældre har modtaget brev i E-boks omkring Aula, hvordan I logger på. Skulle der være spørgsmål, er I velkomne til at kontakte vores fire administrationer. De kan hjælpe, ligesom de ofte har hjulpet omkring Forældreintra. Se denne vejledning

Aula er også nyt for os, og der for eksempel ændring af arbejdsgange, som vi skal lære at arbejde med og bruge dygtigt.

Vi er ved at lære de nye platforme at kende (Aula og Google docs), hvordan de spiller godt sammen med Meebook og hvad det betyder for ugeplaner, elevplaner, praktisk info og så videre.

Med Forældreintra forsvinder ugeplaner, som vi kender dem og har arbejdet med i mange år. De erstattes af ugeplaner, som dannes i Meebook på baggrund af indhold fra årsplaner, undervisningsforløb m.m.

Det skal vi nok komme i mål med. Husk at lærerne og pædagogerne er de samme, de er sammen med jeres børn hver dag, og der undervises, læres og arbejdes lige så meget uanset om platformen hedder Aula eller Forældreintra.

Kommunikation og samarbejdet mellem skole og hjem ligger os meget på sinde. I foråret inviterede bestyrelsesrepræsentanterne til matrikelmøde med forældrerepræsentanterne fra klasserne på de tre skoler (vi måtte aflyse på Tibberupskolen).

Det gør bestyrelsen igen efter efterårsferien.

Møderne er rettet mod forældrerepræsentanterne, men alle forældre er naturligvis velkomne. Det er et møde, som de to skolebestyrelsesmedlemmer fra hver matrikel afholder, og de ligger:

Grydemoseskolen: 28/10 kl. 18.30-20.00 – Salen

Tibberupskolen: 29/10 kl. 18.30-20.00 – PLC

Mørdrupskolen: 4/11 kl. 19.00-20.15 – Kantinen

Espergærdeskolen: 7/11 kl. 19.00-20.15

Emnerne er opfølgning på sidste møder (retningslinjer / princip omkring mobiltelefoner, spil m.m., kommunikation, lejrskoler – hvad må vi? Og hvad I forældre i øvrigt er optaget af)

I uge 43 sender vi opfordring til deltagelse ud via Aula.

God efterårsferie til alle