Skolestart maj 2020

Nyheder fra de 4 skolerKommentarer lukket til Skolestart maj 2020

Kære forældre til børn der starter i skole i 2020

Hermed en kort status på skolestart for kommende 0.klasse

På nuværende tidspunkt er datoen for opstart udskudt til mandag den 11. maj 2020, og vi venter spændt på en ny dato. Vi har længe været klar til at modtage jeres børn, og vi glæder os til at skabe en tryg opstart for kommende børn og forældre.

Vores pædagogiske fokus i den kommende opstartsperiode er: Relationer, tryghed og kendskab til skolen. Under normale omstændigheder arbejder vi med 8-9 forskellige temaer i forløbet, men vi vil selvfølgelig tilpasse vores program til det antal uger vi når at få, og følge de retningslinjer regeringen beder os om.

Når vi kender den nye opstartsdato vil vi sende jer et program for opstartsdagen, samt de informationer I skal bruge til at klare jer igennem den første dag.

I år har vi valgt at afholde infomøder for forældre på opstartsdagen, sideløbende med at jeres børn møder deres nye pædagoger.

Mere info følger.

Andreas Elkjær