Sommerhilsen

Nyheder fra de 4 skolerKommentarer lukket til Sommerhilsen

Endnu et skoleår er gået og hvilket år?

Undervisningsministeriet har informeret om at vi fra det kommende skoleår er tilbage til ”almindelige” tilstande, dvs. fuld fagrække, timetal m.m.

De seneste tre måneder står selvfølgelig tydeligt i erindringen når jeg skriver den her hilsen. Skolen før Coronanedlukningen synes meget fjern.

Vi har i den grad fået noget at tænke over. Og det gør vi sammen med medarbejderne. Og det vil bestyrelsen også gøre umiddelbart efter sommerferien. Drøfte erfaringer m.m. fra de sidste tre måneder.

Helt overordnet er det mit indtryk, at vi har høstet mange gode erfaringer, som vi vil prøve at samle op: Holddelingen (om end vores resurser til det er stærkt begrænsede nu hvor vi skal tilbage til fuld fagrække), at børnene afleveres udenfor og selv har kunne gå ind. Den generelle fokus på hygiejne, udeundervisning, personalet tæt på eleverne i pauser m.m.

Alt sammen og sikkert flere emner, som vi kommer til at tale videre om, f.eks. på de matrikelmøder som skolebestyrelsen planlægger at invitere til i sensommeren/efteråret.

Ledelse

Til det kommende år er der enkelte justeringer i ledelserne på skolerne. Vi har nu fået ansat en ny afdelingsleder til Tibberupskolen i den stilling, der blev ledig, da Ulla Glædesdahl blev daglig pædagogisk leder på Tibberupskolen.

Jeg er er meget glad for at kunne informere om, at daglig pædagogisk leder Morten Sylvest på Mørdrupskolen pr. 1. august er udnævnt til souschef på Espergærde Skole, og at daglig pædagogisk leder for fritidsområdet på Espergærde Skole, Jan Mardahl, ligeledes er udnævnt til souschef på Espergærde Skole. Morten og Jan dækker souscheffunktionen for henholdsvis skole -og fritidsområdet.

Rejseregler

Jeg skal henlede jeres opmærksomhed på den skrivelse Centerchef Rikke Reiter i sidste uge delte på Aula:
I bedes være opmærksomme på de rejseanvisninger, der gælder hen over sommeren, og respektere de karantæneregler, der gælder for lande, som ikke er godkendte rejselande. Hvis I er i tvivl, er vi først tilbage på skolerne fra uge 32, dvs. fra mandag den 3. august.

Her på falderebet fik vi, som I nok ved, en påmindelse om at Corona er derude, og vi alle skal hjælpe ad med at holde fast i de retningslinjer og forebyggende tiltag, som indtil videre har virket så effektiv mod denne pandemi.

Jeg ønsker jer alle en god og rask sommer og ser frem til et nyt skoleår.

God ferie 😎

Andreas Elkjær