Attraktiv arbejdsplads

Både én lokal skole og en del af en større arbejdsplads

På Espergærde Skole er  alle medarbejdere en del af en lokal arbejdsplads, dvs. én af de 5 afdelinger – samtidig en del af en stor skole med omkring 400 kolleger. En masse skønne børn og engagerede forældre kendetegner vores miljø. Høj faglighed er vores omdrejningspunkt, uanset om du er lærer, pædagog eller leder. Oveni går vi ind for en hverdag, hvor eleverne trives og udfordres – og undervejs udvikler sig til dannede unge mennesker, vi sender videre ud i samfundet.

Skolereformen er vi i fuld gang med at gøre til virkelighed, hvor lærere eller pædagoger indgår i forskellige teams.

Vi arbejder i et uformelt miljø med stor arbejdsglæde. Vores hverdag er kendetegnet ved:

• teamstruktur, hvor vi videreudvikler vores undervisningspraksis sammen med kollegaer
  • højt niveau på it- og medieområdet, både mht. kompetence og udstyr (smartboards i alle fag- og klasselokaler og bærbar pc til alle elever og lærere)
  • nysgerrige elever med interesserede og støttende forældre
  • en skole i rivende udvikling

Vi forbedrer løbende vores arbejdsmiljø

En gang om året gennemføres en trivselundersøgelse, der danner grundlag for, hvilke initiativer der iværksættes for at udvikle såvel det psykiske som det fysiske arbejdsmiljø på Espergærde Skole.